Gästbloggare under berättarfestivalen

I morgon invigs Ljungby berättarfestival. Följ oss på bloggen, så får du personliga intryck och tips från våra två gästbloggare. Kanske hittar du något som du absolut inte vill missa. Släng dig på cykeln, ta bilen, tåget eller bussen och kom och upplev festivalen live. Och är det omöjligt kan du få lite festivalkänsla här, som kanske kan stimulera ett besök på nästa års festival.

Vilka är då våra hästbloggare? Jo:

Viqtor Ådahl är 20-årig berättare från Sundsvall, som trots sin ungdom har berättat i flera år och även medverkat på festivalen tidigare. Nu är han inbjuden berättare igen.

Johan Theodorsson som medverkade på festivalen förra året och nu kommer tillbaka bara för att lyssna. Men man vet aldrig, det finns ju berättarcaféer där alla har en möjlighet att berätta. Och så buskar som lämpar sig för berättande. Mer om JOhan kan du läsa på hans hemsida.

Per Gustavsson

Lämna en kommentar

Under Sagomuseets verksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s