Vildhjärta

Traditioner är något som hela tiden förändras. Det paradoxala är att om gamla sedvänjor, rutiner och fester ska leva vidare, måste de hela tiden leva i växelverkan med ett samhälle där arbete, resor och utbildning förändras. På traditionens grund skapas nytt. Vi har då och då uppmärksammat livets och årets fester här på bloggen. Här ett försenat inlägg med anknytning till veckans Alla hjärtans dag.

Lämna en kommentar

Under Folktro och traditioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s