Berättarkväll på Sagomuseet

Camilla Ek

Camilla Ek

Det är en regnig höstkväll i Ljungby. Vinden blåser kallt, regnet kryper genom kläderna, men inne på Sagomuseet är det varmt och mysigt. I berättarrummet avlöser den ena berättelsen den andra. Skratten fyller lokalen, kommentarerna och melansnacken blir en del av berättandet och vi känner alla att detta blir en kväll att minnas. När jag går hem känns det som Eva Ceasars huvudperson går bredvid och när jag väl är hemma tänker jag på  sierskan som Camilla Eks pappa träffade. På natten kommer en dröm  om djävlar och kärlek .  Jag misstänker att Hennings, Marinas och Idas historier påverkat mig.

Gud vad jag längtar till nästa berättarkväll på Sagomuseet. Den blir den 1 november.

Mikael Thomasson

Lämna en kommentar

Under Att berätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s