Färöhav

Den sista natten jag var på Färöarna stormade det ordentligt. Det blåste 30 m/s. Den här bilden tog jag kvällen innan i närheten av Skansen i Torshavn och det är Nolsoy vi ser. Jag är så fascinerad av landskapet på öarna att jag mycket väl skulle kunna bo på Färöarna, trots att det knappt finns ett enda träd. Men det dröjer inte länge förrän jag åker tillbaka igen. I mars åker vi flera berättare från Sagomuseet för att föreläsa på universitetet, ha berättarkurser och berätta runt om på öarna.

Per Gustavsson

Lämna en kommentar

Under Sagomuseets verksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s