Magi i Sagobygden

Torsdagen den 7 juli var det dags för Magi vid Gärdslevargens koja som ligger i Härlunda socken. På krokiga vägar över Virestad genom skogar och bergsknallar kom vi så småningom in i skog som var trolsk och full av magi och precis där hittade jag och Eva Andersson Gärdslvargens koja som var en liten röd stuga vid vägkanten med ett loft där vi skulle berätta om magi och andra mystiska ting. Anders från Härlunda Församlings Hembygdsföreningen hälsade oss välkomna och berättarkvällen kunde börja. och visst blev det magi och mängder med tips hur man skulle gå tillväga i olika situationer alla med magiska inslag. Ca 50 personer i alla åldrar hade bänkat sig på loftet och i pausen var det många som fördrog att fika ute i det gröna medan andra satt kvar inne. En härlig kväll i en härlig miljö.

Agneta Json GranemalmGärdslevargens koja Berättelser i Sagobygd 7 juli-16 (11)

Lämna en kommentar

Under Att berätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s