Berättelser och musik i sommarkväll

Berättelser och musik i sommarkväll 27 juni, BCD (12)

Måndagen den 27 juni var första måndagen av sju som vi kunde lyssna till Berättelser och musik i sommarkväll på Gamla Torg. Först ut var BCD som består av Bengt Johansson gitarr och sång, Carolina Lindén sång och Mats ”Dalza” Persson gitarr och sång. BCD tog oss med på en resa från 1960 talet och framåt, blandat med berättelser och härlig musik.Ca 200 personer hade bänkat sig runt scenen och i gräset för att följa med på den musikaliska resan. En otroligt duktig trio som skapades när de var med i musikalen ”Lyckliga gatan”

Agneta Json Granemalm

Lämna en kommentar

Under Att berätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s