Pojken och stjärnan med Nordcirkus

I Kungshögshallen var det nyskriven folksaga med Nordcirkus. Pojken ville så gärna ge sin mamma den finaste presenten i världen när hon fyllde år. Han gav sig ut i världen för att hitta presenten. han mötte kaninen, vargen och andra saker innan han till slut hittade stjärnan som han menade var den finaste presenten. Han klättrade högt upp i träd för att nå den men när han väl fick tag i den så slocknade den. Sagan framfördes genom en blandning av cirkus, sång och berättande.Välkomna till NordcirkusPojken och stjärnanPojken och stjärnan 1

Lämna en kommentar

Under Att berätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s