Helkväll på Grand

Kvällen började med Jeja Sundström på scen. Det blev visor och skrönor från Då till Nu.

Jeja började med Violen från Flen och publiken var kör i refrängen. Visste du att Violen hette egentligen Karin. Sedan kom en låt som var en olåt. Det är bäst att passa på att göra det man tänkt med en gång för strax blir fort nyss. Publiken fick även lösa en gåta på en visa Jeja sjöng. Svaret var Den vackraste visan i världen. När Jeja avslutat stod publiken upp och applåderade och ville ha mer. Och det fick de.

JHeja Sundström

 

Efter en kort paus var det dags för Nino Mick att berätta om Ninos Ark och publiken satt som trollbunden under Ninos berättelse där både klimatförändringar, relationen till Gud och många andra tankvärda ord under tiden Ninos Ark byggdes upp. Om det var tyst under Ninos framträdande så var applåderna desto högre efter.

 

DSC_0039

Lämna en kommentar

Under Att berätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s