Berättarfestivalen är slut för detta år!

Bild

En bild av och från 2014 års festival

 

Tänk att det redan är över! Man är lika förundrad varje år. Det är så lång förberedelsetid sedan är allt över efter fem festivaldagar! Man drar en djup andning när man står där med alla lokalers nycklar i handen och det är dags att stänga till för sista gången för detta år. Då har vi genomfört en dryg vecka, med för- och efterarbete, då det känns som om vi varit i farten dygnet runt. Ett års planering har levererats!

 

Vi som arbetar med festivalen lever med den året runt. Efter semestern, som nu hägra, påbörjar vi arbetet med 2015 års festival. Eller rättare sagt så är den redan i rullning. Att göra en festival av denna storlek kräver sitt förarbete, det är som ett stort puzzel. Alla bitarna ska falla på plats och passa. Längs med vägen får man upp bra idéer och tankar på upplägg och artister. Men ibland passar/ryms de inte i den kommande festivalen. Dessa tankar placeras då in i pärmen för kommande festival år, en pärm som är innehållsrik kan jag lova! Så när sommaren närmar sitt slut, så samlas vi åter igen kring festivalen, slår upp pärmen, tittar på alla goda idéer, och puzzlet börjar läggas igen. Faktum är att några artister redan är bokade för 2015! Men dem väntar vi med att avslöja…

 

Efter 25 år är vi lyckligt lottade, flera hör av sig till oss för att få medverka. Ofta fler än vi kan ta in, och så ska det passa med puzzlet också. Har du goda idéer på artister, förbättringar, nya inslag etc så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Kanske din idé/förslag passar 2015. Eller så hamnar den i vår pärm för kommande år! Men glöm inte att puzzlet börjar läggas tidigt så hör av dig i tid!

 

Stort tack till alla besökare, artister, Musik i Sagobygd, volontärer, sponsorer, bidragsgivare och mina underbara kollegor som gjort ett utmärkt jobb– det har varit fantastiskt roligt att möta er alla, utan er ingen festival!

 

På återseende 2015!

Meg Nömgård

 

 

PS: Glöm nu inte att det finns massor av berättande i sommar, över hela landet, vad som sker hos oss finner du  om du klickar på länken nedan.
Sommarprogram

Varmt välkommen! D.S.

Lämna en kommentar

Under Att berätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s