Blickar mot Öppen Scen

Förberedelserna är många inför dagens berättelser på Öppen Scen där vem som helst  får berätta. Några av ungdomarna är taggade inför eftermiddagen på Märtas Kafé när de vet att de ska berätta någon gång mellan 14:00-16:00, den tid programpunkten äger rum.

”Men vi kommer att köra vår egen stil” sade några av de svenska ungdomarna under sina förberedelser i går kväll.  En ursäkt samtidigt som en kontroll av om det är okej att göra så. Svaret är enkelt: Om man inte kör sin egen stil  då har man ingen stil alls och det är knappast kul.  För någon, varken den som lyssnar eller den som berättar.  Prova, pröva, börja, gör. Uppmaningar till de ungdomar som inte är så scenvana.  Strategin är enkel: Bara börja!

Vi ses på Märtas Café kl:14:00. Och du, jag har hört att de har gott fika där ;)

Emellie från Ljungby är en av de du förmodligen kommer att  få möte på Öppen Scen idag.

Emelie från Ljungby på bilden ovan får du förmodligen uppleva på Öppen Scen idag.

//Monika Westin

Lämna en kommentar

Under Att berätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s