En riktig höjdare

IMG_3568

Förberedelserna inför berättarfestivalen är intensiva. Här testar vi ljudet inför lördagens installationskonsert av Hans Sydow vid Klockesjö. Vår eminente ljudtekniker Anders klättrar i träd, som om han aldrig gjort något annat. Det kluckade och bubblade i vattnet när vi försökte få upp den sjunkna kyrkklockan. Som tur var lyckades vi inte. Det var ju bara repetition. På lördag kl 21.30 gäller det. Läs mer här. Vi vågar utlova att det även på lördag blir en riktig höjdare.

Här kan du se en film från Klockesjö.

Lämna en kommentar

Under Sagomuseets verksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s