Hjälp oss stötta World Storytelling Day i Bolgatanga, Ghana

dsc_0325I staden Bolgatanga i norra Ghana firas den internationella berättardagen World Storytelling Day även i år. Datum är 20 mars 2013. Berättarnätet stöttade förra året arrangemanget ekonomiskt. Det tänker vi göra i år också. Pengarna används till att bekosta resor för berättare från landsbygden, fika under arrangemanget, reklam och inbjudningar till stadens skolor.

Här kan du läsa mer om arrangemanget: http://www.sagobygden.se/berattarnatet-kronoberg-stodjer-berattarverksamhet-i-ghana och http://www.sagobygden.se/world-story-telling-day-i-bolgatanga

Hjälp oss bidra till ett levande berättande i Bolgatanga. Sätt in ett bidrag på Berättarnätet Kronobergs bankgiro 5033-2303. Märk inbetalningen med Bolgatanga. Vi förmedlar det insamlade beloppet vidare till arrangörerna i Bolgatanga.

Lämna en kommentar

Under Att berätta, Sagomuseets verksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s