Julklappstips till berättare och lyssnare I

Under december månad kommer berättare att tipsa om böcker att ge bort i julklapp eller kanske ha som egen julläsning. En del kan enbart hittas antikvariskt, men vi vill ändå  rekommendera en del äldre bortglömda små mästerverk. Först ut är Bengt af Klintberg och han väljer att ikläda sig rollen som klapputdelande tomte.

Nyligen fick jag överta hela restupplagan (mer än tusen ex) av pocketboken Glitterspray och 99 andra klintbergare. Jag tycker det är synd att böckerna ska samla damm uppe på vinden och skänker därför bort partier om 30 böcker (en klassuppsättning om man är lärare). Jag kan emellertid inte skicka ut dem, utan böckerna måste hämtas i min bostad på Lidingö. Om du är intresserad kan du maila till mig: bengt.afklintberg@telia.com, så kan vi bestämma tid för överlämnandet. God jul!
Bengt af Klintberg

1 kommentar

Under Att berätta

Ett svar till “Julklappstips till berättare och lyssnare I

  1. Redan julafton! Och Bengt af Klintberg är Tomten.
    Jag har redan mailat Bengt. Böckerna kommer väl till pass i min undervisning på Kulturskolan,

    Nu är det bara att hålla tummarna för att jag var en av de första som mailade.

    Det är kul när det är kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s