Julklapp till berättare och lyssnare 13

Ängeln vid Aplaryds stup. 21 berättelser & legender.                                                                                                                                             Örebro 2006. ISBN 91-7195-744-8

En bok jag använt vid jul, konfirmation, allmänt berättande och bara för mig själv när jag inte haft någon vacker blomma att titta på vid 11-kaffet. Hela boken är som ett enda stort varmt leende direkt från himmelriket.

Monika Eriksson

1 kommentar

Under Att berätta

Ett svar till “Julklapp till berättare och lyssnare 13

  1. Kristina Blomberg

    Hej Monika och tack för tips om en underbar bok, som jag känner att jag inte kan vara utan. Jag köpte först en till mig själv, men sedan har det blivit tre till som jag vill förmedla till riktigt goda vänner som förstår att uppskatta den. Kram Kristina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s