Intervju med praktikanten Tommy

 

Berätta lite om dig själv:

Jag heter Tommy Becker. Jag är 18 år. Jag är bl a mycket intresserad  av sagoberättande, sagomuseet och att stå inför en publik.

Vad gör du här på Sagomuseet?

Jag praktiserar just nu som en del av min utbildning på Barn och Fritids programmet. Jag är medlem i Sagomuseets unga berättare och tyckte det var bra att praktisera  här.  För det är detta jag är intresserad av. Här kan jag växa i mitt sagoberättande  och få träning på att stå inför en publik.

Hur länge har du praktiserat och vad har du gjort?

Jag har praktiserat i fyra veckor och skall vara här en vecka till. Jag har gjort allt möjligt. Agerat påskgubbe och fångvaktare. Berättat sagor på skolor, bibliotek och på museet. Dessutom har jag varit springpojke.

Vad tycker du om din tid på sagomuseet?

Jag har lärt mig massor och haft hur roligt som helst. Jag önskar att jag kunnat stanna längre.

Lämna en kommentar

Under Att berätta, Pedagogik, Sagomuseets verksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s