Kajsa Bohlin & Olivia Bergdahl

Kajsa Bohlin och Olivia Bergdahl avslutade Helkväll på Grand och det blev en fantastisk sådan.Att använda kända nu döda poeters verk och göra Den nya tidens slagord av var helt strålande.Kajsa som har svårt att vara still var ute bland publiken och kröp på stolsryggarna medan Olivia stod kvar på scen allt för att testa hur långt ifrån hon hörde Olivias budskap. Fantastiska kvällar har också ett slut så även denna men det blev en stunds eftersnack innan nöjda lyssnare lämnade Grand.ksjsa Bohlin och Olivia BergdahlKajsa  Bohlin

Agneta Json Granemalm

Lämna en kommentar

Under Att berätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s