Årsmöte för BNS

Sagomuseet drivs av den ideella föreningen Berättarnätet Kronoberg, som i sin tur ingår i paraplyorganisationen Berättarnätet Sverige (BNS). Nu är det dags för BNS att ha årsmöte 2015.

Det Jan-Blake-Flyer-215x300hålls i Stockholm och det stora dragplåstret är självklart mästerberättaren från England, Jan Blake. ”One of the most influential storytellers in the UK, some

say in the world” skrev Everything Theatre i London i en recension av hennes föreställning ”Old woman” i januari i år. Arrangörerna, BNÖ i samarbete med Fabula och Berättarlabbet, är väldigt stolta över att presentera just denna föreställning fredag 13 mars 19.00 på Teater Pero. På lördagen håller Jan Blake en workshop för BNS medlemmar och att hon är populär i Sverige visar väl det faktum att workshopen redan är fullbokad – långt innan sista anmälningsdatum. Det går att ställa sig på väntelista. Hör av dig till Johan Theodorsson i BNS styrelse på mail: johan@berattarnat-ost.se

 
På lördagen är det även berättarkväll med BNS medlemmar och den är fulltecknad när det gäller medverkande berättare men alla är välkomna att lyssna. Och det finns ju massor av annat som händer under årsmöteshelgen. På fredagen är det seminarium om arrangörsfrågor och på söndag är det årsmötesförhandlingar. Då väljer vi ny styrelse, fastställer verksamhetsplan för 2015 och inleder ett samtal om medlemsformer i BNS. Det handlar om möjligheter att bredda BNS genom att öppna för enskilt medlemsskap med tanke på bibliotekarier, lärare, ungdomsprojekt… Kom och var med i det samtalet!
Så det är väl värt att komma till Stockholm till Stockholm 13-15 mars. Varmt välkomna hälsar arrangörsgruppen. Läs mer om årsmötet här: http://www.berattarnatet.se/2015/01/kallelse-till-arsmote-i-berattarnatet-sverige-2015/
 
Har ni några frågor så hör av er till Jörgen Bodner eller Johan Theodorsson i BNÖ
Jörgen • 070 – 867 53 74 • jorgen.bodner@comhem.se
Johan • 073 – 203 81 59 • johan@berattarnat-ost.se

Lämna en kommentar

Under Att berätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s