Studiebesök

Sagomuseets arbete tilldrar sig stort intresse. I veckan besökte 20 personer från Skånes hembygdsförbund museet för att studera hur vi använder ny teknik för att lyfta fram gamla berättelser. De fick naturligtvis också en engagerad guidning genom Sagomuseet. Här syns några skugggestalter undersöka skattgömman på Högarör.

En vecka tidigare hade landsbygdsenheten i Västra Götaland och småföretagare i länet gästat oss. Med hjälp av gps letade vi efter en cache på den gamla galgbacken i Hamneda och resan avslutades sedan med besök på Bolmarö säteri.

Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och i gengäld lär vi känna trevliga människor och får del av deras kunskap.

Per Gustavsson

Lämna en kommentar

Under Sagomuseets verksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s