Tine Winther är ny gästskribent

Vi på Sagomuseet har glädjen att presentera en ny gästskribent på bloggen. Det är Tine Winther som här får presentera sig själv:

Jag är mental tränare och berätterska, därtill ordförande i Berättarnät Väst och viceordförande/berättarslamansvarig i Berättarnätet Sverige. Berättande har varit en central punkt i hela mitt liv, då jag är uppväxt på ett ålderdomshem i Nordjylland, Danmark (jag är inte Benjamin Button, även om vissa tror det) Jag har upplevt hur helande det kan vara att få berätta och att lyssna på berättelser, detta inspirerar mig i mitt arbete idag, där jag jobbar med unga vuxna med psykisk ohälsa.

Tine Winhter

Lämna en kommentar

Under Att berätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s