Ring och lyssna – Sagobygden på OnSpotStory

Lyssna på spännande guidningar till unika sevärdheter. Ladda ner direkt i mp3 format och ta med på resan. Eller ring och lyssna i din mobiltelefon när du är på plats. Det här möjliggör www.onspotstory.com.

Sagobygden är den mest omfattande audioguiden på OnSpotStory. Du kan lyssna på berättelser från hela 40 platser. Inte bara på svenska utan också på tyska och engelska.

Ger du dig dessutom ut på geocaching och finner våra skatter på sägenomspunna platser har du ytterligare 20 historier att njuta av.

Nu har vi målat om alla våra skyltskåp på våra sägenplatser och skruvat fast vackra skyltar som berättar om den här möjligheten.

Du kommer även att kunna lyssna till berättelser på vår nya hemsida som vi släpper nästa vecka. Sagobygden syns nu på många arenor, allt för att göra ett besök i den här delen av sydvästra Småland än mer minnesrikt och för att berättelserna ska leva vidare.

Välkommen att lyssna.

Per Gustavsson

http://www.onspotstory.com

3 kommentarer

Under Sagomuseets verksamhet

3 svar till “Ring och lyssna – Sagobygden på OnSpotStory

  1. Sara Arámbula

    Ett liknande projekt skulle man kunna tänka sig i vår egen hemkommun. Det är faktiskt ingen dum idé med alla snapphaneskrönor mm som finns här. Vad säger du, ska vi ta oss an det? ;)

  2. Har också funderat på det, särskilt mina egna Göingesägner. Har lagt upp en hemsida för detta som jag inte hunnit jobba klart. Låt oss prata vidare om det.

  3. Saga Alexanderson

    Å va bra för de/oss som inte har den nyaste tekniken med i-phone!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s